Excelență

Cultivăm excelența în tot ceea ce facem, iar rezultatele muncii nostre exprimă înțelegerea deplină a unui concept pe care ni l-am însușit de peste patru decenii. Experiența noastră se traduce prin pasiune, iar rezultatele recompensează implicarea riguroasă, cu devotament și migală a unei echipe de profesioniști desăvârșiți.

Ne-am asumat angajamentul ferm de a livra cele mai bune servicii de construcții. La timp! Portofoliul și recomandările clienților și partenerilor noștri sunt cea mai bună confirmare a faptului că ne respectăm promisiunile. Pentru că filosofia noastră de afaceri este simplă: ne dedicăm talentul și competențele creării unor proiecte remarcabile, iar excelența nu este decât consecința pe care finalizarea proiectelor o dezvăluie, la sfârșit.

Promptitudine

Livrarea la timp și în condițiile de calitate asumate reprezintă o valoare de la care avem obligația de a nu ne abate. Ne mândrim cu repere clare și reputatia de a ne fi respectat termene asumate. Acesta este un atu care consolidează poziția noastră ca lider al pieței de construcții din România.

Echipa noastră identifică cele mai eficiente soluții, delimitează parametrii optimi și trasează impulsurile necesare pentru ca fiecare etapă a fiecărui proiect să fie finalizată în timp util. Astfel, știm că putem mereu depăși ștacheta de rigoare pe care o trasează așteptările clienților noștri.

Performanță

Performanța dovedită este cea mai bună garanție pe care o putem oferi clienților noștri. Perfomanța care ne-a modelat este cel mai bun indicator al felului în care știm să construim nu numai edificii, ci și încredere. Aceasta se evaluează numai la trecut, astfel încât să poată constitui o proiecție pentru viitor. Proiectele realizate, edifiicile construite și restaurate, soluțiile profesionale și rafinamentul detaliilor pe care le-am lăsat în urmă la finalizarea fiecărei lucrări constituie indicatorul de performanță care promite cel mai relevant, în numele nostru, pentru viitor.

Tradiție

În patru decenii de activitate a echipei noastre am învățat că respectul pentru tradiție înseamnă prețuirea pentru valori din trecut și împletirea acesteia cu responsabilitatea de a remodela aceste valori conform cu reperele moderne, pentru prezent și viitor. La Aedificia Carpați, tradiția se traduce printr-un portofoliu impresionant de lucrări ample, prin proiecte care poartă amprenta esteticii, durabilității și rigorii la cote de excelență atemporale. Credem că trecutul poate fi povestit frumos de clădiri cu personalitate și că proiecția viitorului pleacă de la o cunoaștere rafinată a capitolelor încheiate.

REINVESTIREA PROFITULUI

Aedificia Carpați a reinvestit în mod constant cea mai mare parte o profitului realizat în perioada 1993 -2009, adică între 60-80% în fiecare an pentru achiziționarea de echipamente moderne, utilaje şi tehnică nouă, computere şi software pentru un sistem de bază integrat.

detalii

BISERICA SF.
GRIGORIE PALAMA

Rectoratul Universităţii Politehnice a aprobat alocarea spaţiului necesar ridicării bisericii, gândită iniţial ca o bisericuţă de înălţime medie, cu proporţii clasice, asemănătoare bisericilor româneşti din sec. XVII.