Peste 40 de ani de succes

Sunt peste 40 de ani de când ne asociem direct cu succesul, de când valorizăm calitatea serviciilor noastre mai presus decât numărul, impresionant și el, de proiecte desăvârșite. Pentru că avem mereu vie conștiința faptului că numai promisiunile respectate pot genera performanță și că a depăși propria performanță este, în fapt, sursa progresului. Pentru noi, echipa, companie și pentru societate în ansamblu. Nu abdicăm niciodată de la standardele de business care ne definesc ca echipă, ca partener de afaceri și ca furnizor competent, prompt și dedicat obiectivelor pe care și le asumă.

Prin standarde de business înțelegem integritate, rigoare și respectarea tuturor normelor legale.
La ele adăugăm prevederile propriului Cod de Conduită al companiei.

17 Proiecte premiate

Suntem întotdeauna fermi în ceea ce privește derularea afacerilor în conformitate cu litera legii, iar respectarea codului de conduită intern este un criteriu fără de care nu concepem dinamica echipei noastre.

REINVESTIREA PROFITULUI

Aedificia Carpați a reinvestit în mod constant cea mai mare parte o profitului realizat în perioada 1993 -2009, adică între 60-80% în fiecare an pentru achiziționarea de echipamente moderne, utilaje şi tehnică nouă, computere şi software pentru un sistem de bază integrat.

detalii

BIBLIOTECA
CENTRALĂ
UNIVERSITARĂ

Biblioteca Centrală Universitară, monument de patrimoniu distrus în timpul evenimentelor din decembrie 1989, a necesitat un îndelungat și complex proces de refacere și modernizare.