Știm cât de importantă este sănătatea si cât de mult depinde de sănătatea sistemului medical, în ansamblul său. Mai știm și despre faptul că modele de succes ale unor țări avansate inspiră la un ajutor pe care companiile îl pot oferi sistemului public de sănătate. Astfel încât am fost întotdeauna un partener voluntar, de încredere, pentru cei care au întreprins proiecte durabile în domeniul sănătății. Am acordat numeroase sponsorizări pentru eforturi individuale sau ale unor asociații, unor echipe profesionale sau unor instituții medicale. Am susținut proiecte care vizează activitatea de prevenire a cancerului. Am efectuat gratuit, sub forma unor proiecte de donație, lucrări de modernizare a spațiilor spitalicești. Am construit, refăcut sau dotat secții medicale, am oferit materiale de construcții, resurse, timp, energie, creativitate, implicare, forță de muncă. Și munca. Spitale mari, precum Spitalul Panduri, Floreasca, Fundeni, Sf. Ioan sau Spitalul de Microneurochirurgie au beneficiat în ultimii ani de sprijinul nostru.

Încurajăm excelența și îi susținem pe cei care se lasă ghidați de aceeași valoare. De aceea, de-a lungul timpului am organizat și susținut financiar participarea românească la manifestări științifice interne și internaționale, în domeniul medicinei. Am făcut toate aceste lucruri cu bună credință, discret, dar continuu. Pentru că ele sunt locuri în care pășește cumva, cândva, fiecare dintre noi.

REINVESTIREA PROFITULUI

Aedificia Carpați a reinvestit în mod constant cea mai mare parte o profitului realizat în perioada 1993 -2009, adică între 60-80% în fiecare an pentru achiziționarea de echipamente moderne, utilaje şi tehnică nouă, computere şi software pentru un sistem de bază integrat.

detalii

ATENEUL ROMÂN

Lucrări ample de consolidare au adus clădirea Ateneului, inaugurată în anul 1888, la un înalt nivel de siguranță și confort.