UPA Carpați

Cu o contribuție importantă în realizarea edificiilor civile și industriale din portofoliul Aedificia Carpați, UPA Carpați funcționează sub mai multe secții de producție, care deservesc industria de construcții.

Competențele UPA Carpați se extind asupra următoarelor arii: vopsitorie de profile de aluminiu în câmp electrostatic, confecții metalice, turnătorie neferoase, corpuri de iluminat, climatizare-ventilație, mobilier de lemn și metal (oțel, alamă, inox).

Compania deține un laborator propriu de încercări după standardele internaționale, un laborator cu teste de salinități și unul cu teste de anduranță. 

Portofoliul UPA Carpați include lucrări de referință, precum Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Hotel Athenee Palace-Hilton, Școala Americană, Banca Națională, Catredala Voluntari, Muzeul Național de Artă Contemporană sau Biblioteca Politehnică.

REINVESTIREA PROFITULUI

Aedificia Carpați a reinvestit în mod constant cea mai mare parte o profitului realizat în perioada 1993 -2009, adică între 60-80% în fiecare an pentru achiziționarea de echipamente moderne, utilaje şi tehnică nouă, computere şi software pentru un sistem de bază integrat.

detalii

SALA DE CONFERINȚE
AULA – UNIVERSITATEA POLITEHNICĂ BUCUREȘTI

Conceptul urmărit în realizarea obiectivului arhitectural a pornit de la nucleul pe plan circular al sălii de conferințe și s-a dezvoltat prin integrarea ei într-un volum piramidal care îmbracă sala, permițând prin planurile înclinate ale fațadelor o iluminare proprie optimă și o vizibilitate pentru corpul Bibliotecii Centrale aflat în apropiere.