inapoi inainte

Studenți din 15 facultăți ai Universității Politehnice București accesează anual Biblioteca UPB.

detalii
închide
Conceptul urmărit în realizarea obiectivului arhitectural a pornit de la nucleul pe plan circular al sălii de conferințe și s-a dezvoltat prin integrarea ei într-un volum piramidal care îmbracă sala, permițând prin planurile înclinate ale fațadelor o iluminare proprie optimă și o vizibilitate pentru corpul Bibliotecii Centrale aflat în apropiere.
Nucleul funcțional principal îl constituie sala de conferință, amplasată în centrul de greutate al construcției, toate celelalte spații fiind dispuse în jurul ei. Aceasta are o capacitate de 1.100 de locuri și este dimensionată și echipată celor mai noi standarde.
La exterior, fațadele ușoare permit realizarea volumetriei speciale variabile a casei.
Șef proiect: Arh. Prof. Dr.: Adrian Spirescu, Carpați Proiect

REINVESTIREA PROFITULUI

Aedificia Carpați a reinvestit în mod constant cea mai mare parte o profitului realizat în perioada 1993 -2009, adică între 60-80% în fiecare an pentru achiziționarea de echipamente moderne, utilaje şi tehnică nouă, computere şi software pentru un sistem de bază integrat.

detalii

EDIFICII DE CULT

Unele dintre cele mai vechi și pline de semnificații lăcașe de cult din Capitală au fost consolidate și restaurate, de-a lungul timpului, de echipa Aedificia Carpați.