Dincolo de activitatea consistentă de responsabilitate socială, credem că este rolul celor care pot să le ofere o speranță celor care și-au pierdut-o. Suntem mereu implicați în activități caritabile și o parte importantă a resurselor noastre afective, de timp și financiare a fost de-a lungul anilor alocată rezolvării unor cazuri sociale.

Preluăm și sustinem cazuri sociale individuale sau colective, prin donații și sponsorizări menite să acopere diagnoza medicală, intervențiile chirurgicale sau tratamentele de recuperare ale celor aflați în momente de cumpănă.

Sunt peste 100 de cazuri pe care ni le-am asumat. Am contribuit și am asistat astfel la salvarea unor vieti, la îmbunătățirea altora și la renașterea speranței în case în care ea murise.

Am făcut aceste lucruri cu buna credință, discret, dar continuu. Pentru că ele oferă certitudinea că fiecare dintre noi ar putea conta pentru ceilalți.

REINVESTIREA PROFITULUI

Aedificia Carpați a reinvestit în mod constant cea mai mare parte o profitului realizat în perioada 1993 -2009, adică între 60-80% în fiecare an pentru achiziționarea de echipamente moderne, utilaje şi tehnică nouă, computere şi software pentru un sistem de bază integrat.

detalii

ATENEUL ROMÂN

Lucrări ample de consolidare au adus clădirea Ateneului, inaugurată în anul 1888, la un înalt nivel de siguranță și confort.