Educația este domeniul pe care l-am susținut neobosit. Pentru că îl socotim fundația de la care pot pleca aspirațiile noastre pentru un viitor mai bun, mai frumos.

Anual, organizăm stagii de schimb multinațional de experiență, prin integrarea studenților străini de la Institutul de Arhitectură Ion Mincu în cadrul colectivelor de proiectare și practică de șantier.

Totodată, susținem financiar organizarea și efectuarea stagiului de practică a unor studenți trimiși de facultățile de arhitectură din alte țări, membre  ale IAESTE – Asociația Internațională pentru Schimburi de Studenți în Practică.

Derulăm consecvent activități pro-bono de modernizare a numeroase școli, licee, universități (Universitatea de Construcții, Universitatea Politehnică București, Universitatea de Arhitectură Ion Mincu, Institutul de Teologie) și instituții de cultură și artă (UNITER, Biblioteca Centrală Universitară, Muzeul Cotroceni, Muzeul de Artă).

Am făcut aceste lucruri cu bună credință, discret, dar continuu. Pentru ca ele sunt locuri din care se hrănesc progresul și apetența pentru idealuri.

REINVESTIREA PROFITULUI

Aedificia Carpați a reinvestit în mod constant cea mai mare parte o profitului realizat în perioada 1993 -2009, adică între 60-80% în fiecare an pentru achiziționarea de echipamente moderne, utilaje şi tehnică nouă, computere şi software pentru un sistem de bază integrat.

detalii

ATENEUL ROMÂN

Lucrări ample de consolidare au adus clădirea Ateneului, inaugurată în anul 1888, la un înalt nivel de siguranță și confort.