Credem în standardele etice

Am adoptat și respectat standardele etice care exprimă și contopesc principiile funcționale ale echipei noastre în raport cu principiile generale de echitate socială, conformitate legală și rigoare profesională.

Analizăm și evaluăm întotdeauna impactul pe care deciziile noastre îl au la nivelul organizației, al fiecăruia dintre noi, individual, la nivelul clienților, partenerilor cu care lucrăm și al comunității din care facem parte, ca întreg.

Standardele etice pe care fiecare dintre membrii echipei Aedificia Carpați le respectă definesc, dau consistență și amplifică în valoare misiunea, viziunea și valorile noastre.

REINVESTIREA PROFITULUI

Aedificia Carpați a reinvestit în mod constant cea mai mare parte o profitului realizat în perioada 1993 -2009, adică între 60-80% în fiecare an pentru achiziționarea de echipamente moderne, utilaje şi tehnică nouă, computere şi software pentru un sistem de bază integrat.

detalii

UNIVERSITATEA
BUCUREȘTI

Universitatea București, una dintre cele mai importante clădiri din Capitală, a necesitat ample lucrări de refacere a acoperișului și a fațadelor.