Atitudinea echipei nosatre

ceea ce facem, devenim ceea ce proiectăm în viitor și credem că amprentele solide se construiesc în timp, prin muncă, viziune și consecvență. Atitudinea echipei noastre transpune principiile care ne ghidează și care, în patru decenii de activitate, s-au constituit ca un fundament solid pentru o evoluție organică.

și căutăm în colaboratorii noștri atitudinea responsabilă, spiritul intuitiv și cunoștințele profesionale care conturează întotdeauna succesul. Ne asumăm obiective îndrăznețe, pe care le transpunem, cu talent, creativitate și rigoare în performanțe durabile.

REINVESTIREA PROFITULUI

Aedificia Carpați a reinvestit în mod constant cea mai mare parte o profitului realizat în perioada 1993 -2009, adică între 60-80% în fiecare an pentru achiziționarea de echipamente moderne, utilaje şi tehnică nouă, computere şi software pentru un sistem de bază integrat.

detalii

BIBLIOTECA
UNIVERSITĂȚII
POLITEHNICE BUCUREȘTI

Noua bibliotecă a Universității Politehnice București a fost gândită ca un răspuns croit pe nevoile tinerilor ingineri în devenire, care își doresc să evolueze prin studiu.